COPENHAGEN TRACKERS, COBBLESTONE

900,00 DKK
( 720,00 DKK )

COPENHAGEN TRACKERS, COBBLESTONE er en ny, smart GPS-tracker med lang batteritid, Passer i tasken, i bilen, campingvognen, trailer med flere

Model/varenr.: 68672
Vægt: 1,1 kg
Lager: På lager

Fordele ved Copenhagen Trackers

 • Ingen abonnementer eller andre skjulte omkostninger
 • Lille størrelse (på 6,4 x 6,5 x 2,3 cm)
 • Indbygget SIM med gratis data i hele trackerens levetid
 • Op til 4 års batterilevetid ved 1 sporing om dagen
 • 5 forskellige sporings profiler til mange forskellige behov
 • Fuld 2G netværksdækning i alle EU-lande og Norge
 • Gratis Apps til iOS, Android og på app.cphtrackers.com
 • IP67 vand og støvtæt

COBBLESTONE er en ny, smart GPS-tracker med lang batteritid samt en størrelse, der gør, at den nemt passer i tasken, i bilen, campingvognen eller enhver anden genstand, du sætter pris på.

COBBLESTONE er den første GPS tracker i verden, som fungerer uden abonnementer eller dataafgifter. Når du først har købt COBBLESTONE GPS-tracker, er den fuldkommen gratis at bruge. COBBLESTONE kommer med apps til både iOS og Android samt en web app hvor du kan se din trackers placering og nemt indstille den efter dit behov.

KONCEPTET er simpelt. Du kommer i gang på 5 minutter, og batteriet holder i årevis. Derfor anvendes COBBLESTONE allerede af både private, virksomheder og institutioner over hele verden. Billig, enkel, nem GPS sporing til alle.

COBBLESTONE GPS Tracker er et godt valg til flådestyring. Det er billigt, nemt at implementere,  og vi kræver ingen løbende gebyrer. Den leveres med en god grænseflade til håndtering af mange enheder. I kan endda få adgang til vores API og integrere i egne systemer, efter brugerdefinerede behov.

 

Køb COBBLESTONE GPS trackers

Vælg mellem 5 smarte tracking profiler.
Én tracker til ethvert behov.

 1. EFTER BEVÆGELSE: Sender position en time efter sidste bevægelse (når den har stået stille en time)
 2. LIVE TRACKING: Sender position når den starter bevægelse, hvert 15. minut mens den bevæges og 15 minutter efter sidste bevægelse. Sender derudover 1 gang om ugen.
 3. 24 TIMER: Sender sin position hver dag
 4. 7 DAGE: Sender sin position hver uge
 5. KONSTANT: Sender position hvert 10. minut
Når du registrerer din COBBLESTONE GPS-tracker i vores app eller webinterface, vælger du også den profil, der passer dig bedst. Du aktiverer enheden ved at ryste den hurtigt i 10-20 sekunder, helst inden du monterer med den medfølgende (stærke) klæber. Enheden er aktiveret når din skærm ligner den i billedet til højre. Du kan nemt slå notifikationer til og fra ved at klikke på klokken nederst til venstre. Du kan nemt ændre trackerens profil i app'en, men ændringerne træder først i kraft næste gang trackeren synkroniserer.